Chalet boeken

Het chalet is te boeken via deze link.
U komt dan rechtstreeks op de boekingspagina van dit chalet terecht. De administratie rondom de boeking wordt gedaan door Roompot.

Bereikbaarheid

Een bootticket naar Ameland is automatisch een retourticket. U moet ook als voetganger reserveren voor de boot sinds 2024. Neemt u de auto mee naar Ameland vergeet dan niet om op tijd de boot te reserveren bij Wagenborg Passagiersdiensten (WPD). Een link naar de reserveringspagina van WPD vindt u hier.

Het park is goed bereikbaar met de bus naar Hollum die aansluit op de afvaarten van de boot. In de bus kunt u uw betaalpas of OV-kaart scannen, maar u kan ook pinnen bij de buschauffeur. Wel even bij de chauffeur melden dat u naar Boomhiemke gaat. De bus stopt vlakbij de receptie. Tip: als u een kaartje koopt bij de chauffeur koop dan een retourticket.

Boomhiemke

Dit is een park met verschillende soorten accommodaties en voorzieningen. Zo vindt u hier een zwembad, wellness, restaurant, cafetaria, bowlingbanen, midgetgolf, fietsverhuur en speeltuin geconcentreerd in het gebied rondom de receptie of het centrumgebouw.